Volkorenspaghetti met vegaballetjes
Spaghetti met gehaktballen! Maar dan vegetarisch en met meer groenten. Een favoriet, ook voor kinderen! Ook supersnel op tafel dus handig wanneer er weinig tijd is om te koken.
Ingrediënten voor 2 porties
120 gram volkoren spaghetti
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook fijngesneden
1 el olie
1 wortel gehalveerd en in plakjes
1 blik tomaten in blokjes
200 gram vegetarische balletjes
250 gram spinazie
peper en zout
Bereiding
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Fruit ondertussen de ui en knoflook in 1 el olie. Voeg de wortel toe en bak kort mee. Doe dan de tomatenblokjes in de pan en voeg de vegetarische balletjes toe. Warm alles even goed door.
Wok de spinazie in een andere pan tot deze een klein beetje geslonken is. Verdeel de spinazie over twee borden, voeg de spaghetti toe en verdeel de saus erover. Smikkelen maar!