Gado-Gado wrap met paddenstoelen en ei
Dit recept heb ik ontwikkeld omdat ik werd geïnspireerd door een cliënt. Traditionele (vaak minder gezonde) gerechten kunnen ook net even anders bereid worden waardoor deze helemaal passen binnen jouw gezonde voedingspatroon.
Ingrediënten
1 grote volkorenwrap à 70 gram
1/2 el olie om in te bakken
50 gram shi-take of kastanjechampignons, in plakjes
peper en zout
1 ei, gekookt
100% pindakaas
1 tl sambal
50 gram sperziebonen, gekookt (handig: gebruik een restje van een avondmaaltijd of boontjes uit de diepvries. Je kunt ook broccoli gebruiken of bloemkool als je dit over hebt)
handje verse spinazie
Bereiding
Verhit de olie in een pan, bak de paddenstoelen, voeg een beetje peper en zout toe. Kook ondertussen het ei en de boontjes.
Besmeer de wrap dun met 100% pindakaas en de sambal. Verdeel een handje spinazie over de wrap en vervolgens de sperziebonen en paddenstoelen. Pel het gekookte ei en serveer deze bij je wrap.
Dit is ook een heerlijke lunch om mee te nemen! Snij het ei in plakjes en verdeel over de wrap. Rol deze stevig op en pak hem goed in. Lekker genieten op je werk of onderweg van je zelf gemaakte lunchgerecht.