Chiapudding met mango en passievrucht
Ingrediënten
20 gram chiazaad
20 gram havermout
gemberpoeder
kardemompoeder
citroenrasp van 1/2 citroen
100 ml kokosmelk <6% vet
100 ml sojadrink ongezoet
50 gram mango (diepvries in blokjes)
1 passievrucht
Bereiding
Meng in een groot glas of schaaltje het chiazaad, de havermout met de citroenrasp, het gemberpoeder en kardemompoeder door elkaar. Doe de blokjes mango erbij. Voeg dan de kokosmelk en sojadrink toe. Roer goed door. Zet dit een nachtje in de koelkast. De volgende ochtend staat je ontbijt voor je klaar. Eet er nog een verse passievrucht of ander stuk fruit bij uit het seizoen.
Een fris ontbijt met een tropische twist. Je kan dit ook maken als toetje in de avond. Varieer met fruitsoorten of roer er een keer een theelepel cacaopoeder door als je een chocoladeliefhebber bent!